MindMate

MindMate is een slim en handig apparaatje dat voorkomt dat mensen hun spullen vergeten als zij de deur uitgaan. Denk bijvoorbeeld aan sleutels, telefoon en portemonnee.

photo-1

Waarschuwt vóór vertrek

Het unieke van MindMate is dat hij waarschuwt voordat je iets vergeet. Je doet de voordeur open en krijgt direct een signaal als je iets vergeten bent. Dus met MindMate ga je nooit meer de deur uit zonder je huissleutels.

Een en al gemak

MindMate is direct gebruiksklaar. Je hangt hem op, doet de stekker in het stopcontact, je bevestigt de hangers aan je sleutels, je portemonnee en je telefoon en hij werkt. Zo simpel is het echt. Bekijk maar eens onze simpele handleiding. En anders: bel ons gerust. Wij staan voor je klaar!

Bij de voordeur

Je hangt MindMate op bij de voordeur met de twee meegeleverde schroefjes. Liefst op ooghoogte. Vervolgens steek je de stekker in het stopcontact en hij werkt. In de meeste woningen is er een stopcontact bij de voordeur.

1x getagd, altijd bij de hand

Bij MindMate zitten drie hangertjes: een rode voor sleutels, een gele voor je portemonnee en een blauwe voor je telefoon. 

Zo weet MindMate wat je bij je hebt en kan hij je helpen je spullen terug te vinden.

icon-1

Vijf minuten

Binnen vijf minuten is MindMate helemaal gereed voor gebruik. 

icon-2

Uitgebreid getest

MindMate is uitgebreid getest door vergeetachtige en dementerende mensen.

icon-3

Voor elk thuis

MindMate kan worden gebruikt in zowel de eigen woning, aanleunwoning als zorginstelling.

Bestellen >