Privacy statement Brain Assist BV

Brain Assist BV, handelend onder de naam en hierna te noemen als: MindMate, acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door MindMate dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij deze verwerking houdt MindMate zich aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. In dit privacy statement legt MindMate uit welke persoonsgegevens zij verzamelt, gebruikt en met welk doel. MindMate raadt je aan dit privacy statement zorgvuldig te lezen.

Artikel 1. Algemeen

  1. Dit privacy statement is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten tussen MindMate en jou.
  2. Aangezien de verwerking van persoonsgegevens door MindMate onder de wettelijke vrijstelling valt, is deze verwerking niet aangemeld bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Artikel 2. Verzameling en gebruik van persoonsgegevens

  1. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, dient MindMate in bepaalde gevallen persoonsgegevens van jou op te slaan.
  2. MindMate slaat de volgende persoonsgegevens van jou op:
    • Naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en betaalgegevens. Deze persoonsgegevens gebruikt MindMate voor de uitvoering van de overeenkomst en de levering van producten:
    • Jouw e-mail adres. Deze wordt gebruikt voor het versturen van nieuwsbrieven, mocht je die willen ontvangen;
    • Als je artikelen koopt die je niet direct wilt betalen, kan MindMate jouw kredietwaardigheid toetsen. We kunnen daarbij gebruikmaken van externe instanties.
    • Met jouw expliciete toestemming, gebruikt MindMate persoonsgegevens om jou te informeren over speciale aanbiedingen en acties middels een nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat een link waarmee jij je direct kan afmelden voor de nieuwsbrief.

 Artikel 3. Doorgifte aan derden

  1. MindMate zal jouw persoonsgegevens niet aan derden verstrekken, zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.
  2. MindMate mag derden inschakelen die onder haar toezicht bepaalde, in dit privacy statement genoemde, verwerkingen van persoonsgegevens uitvoeren. Deze bewerkers handelen steeds onder de verantwoordelijkheid van MindMate en mogen geen eigen verwerkingen op de persoonsgegevens uitvoeren.
  3. Jouw persoonsgegevens worden om het door jouw bestelde product te kunnen vervoeren doorgegeven aan PostNL, DHL, UPS of GLS, naar gelang welke transporteur gekozen wordt voor de afhandeling van jouw bestelling. 

Artikel 4. Cookies

  1. MindMate maakt bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik, van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van jouw computer wordt opgeslagen.
  2. MindMate gebruikt cookies om instellingen en voorkeuren van jou te analyseren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser.
  3. Via de website van MindMate worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Google Analytics" dienst. MindMate gebruikt deze dienst om bij te houden en rapportages te verkrijgen over hoe jij de aangeboden diensten gebruikt. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. MindMate heeft een bewerkersovereenkomst met Google gesloten en Google daarbij verboden de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Tevens heeft MindMate het doorsturen van IP-adressen naar Google via analytics uitgeschakeld.

Artikel 5. Websites derden

  1. Dit privacy statement is niet van toepassing op website van derden die door middel van links met de website van MindMate zijn verbonden. MindMate kan niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare en / of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. MindMate raadt jou aan om het privacy statement van dergelijke website van derden goed te lezen alvorens van dergelijke website gebruik te maken.

Artikel 6. Wijziging / verwijdering van persoonsgegevens

  1. Jij hebt het recht jouw persoonsgegevens in te zien, te verbeteren, aan te vullen en / of verwijdering, vernietiging en afscherming van jouw persoonsgegevens te eisen, overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens.
  2. Wanneer jij de rechten, als bedoeld in het vorig lid, wilt uitoefenen, of wanneer je vragen hebt omtrent het gebruik van voorgenoemde rechten of over dit privacy statement, kan je contact op nemen met MindMate via info@mindmate.nl. 

Artikel 7. Beveiliging

  1. In jouw persoonlijke omgeving en tijdens het bestellen en betalen op de website maakt MindMate gebruik van een beveiligde en gecodeerde SSL verbinding. Dit kun je in de browser zien aan de URL in de adresbalk, die begint met https.

Artikel 8. Wijzigingen in het privacy statement

  1. MindMate heeft het recht dit privacy statement te wijzigen.
  2. Indien MindMate mocht besluiten dit privacy statement te wijzigen, dan worden deze wijzigingen direct opgenomen in het privacy statement. MindMate zal jou gedurende een periode van drie maanden, door middel van een vermelding